PDA

View Full Version : Dropdown menu and other things



SonHouse
02-20-2004, 02:46 PM
How would I include dropdown menus in my program at the top of the page..like file, options, help, menus, etc? also, if I would like to include buttons that are pictures or icons, i would design them myself, right? in the button maker, or are they available elsewhere? for example, save as button, print button, etc.

also, how do I include radio buttons?

Thanks

Corey
02-20-2004, 02:54 PM
Hi Sonhouse:

1. You can get a combobox plug-in (free trial also there) at http://www.autoplay.org to solve your dropdown needs.

2. Couple ways to do this, you could either just use an image object as a button by attaching actions to the events, or you can build one in the button maker. There may also be some free ones at http://www.autorun.org . Pre-made button images are also available at http://www.styleworkshop.com

3. Check out the "Special" folder in your AMS button gallery, you'll find a checkbox button there...

:)

Corey Milner
Creative Director, Indigo Rose Software (http://www.indigorose.com)

SonHouse
02-20-2004, 03:01 PM
Corey,

Thanks for your help...and quick response.

Dave

SonHouse
02-20-2004, 03:12 PM
Corey,

Can I use the combobox plugin in the trial version? I downloaded the sample and it was just a working dropdown box...just curious.

Thanks.

Corey
02-20-2004, 03:19 PM
This I am not 100% certain on, but I'm pretty sure it should work with the trial version of AMS Pro. I'll ask the higher-ups for clarification. Stand by. :)

Corey Milner
Creative Director, Indigo Rose Software (http://www.indigorose.com)

Brett
02-20-2004, 04:14 PM
The control will work fine in the trial version. You will have to purchase it to try it because we do not offer a trial version of the control itself.

SonHouse
02-20-2004, 05:27 PM
Sounds good guys..thanks.