PDA

View Full Version : Free : Spin Button Object Plugin



reteset
08-12-2008, 12:10 PM
Hi To All

A Simple Spin (Updown) Button Object Plugin
First,I Want To Say Thanks To RizlaUK For His Creative Ideas

Note : This Is Beta Release , For Testing Purpose Only
Please Wait Stable Release If You Want To Use It In Your Projects

You Can Get It And Some Infos From Here (http://www.amsplugins.com/details.asp?ID=51&CID=2)

I Am Waiting Your Comments For New Features
Thanks To All

ShadowUK
08-12-2008, 12:19 PM
Incredible work, I think you should make a quick ToolTip Action Plugin to show a tool tip in the taskbar. That would be awesome!

Dermot
08-12-2008, 12:38 PM
Excellent! Thank you. I notice it does not handle negative numbers. For a lot of my projects, that would be important.

RizlaUK
08-12-2008, 01:03 PM
Thank You reteset, what can i say, i ask and i recive, good work :yes

i like the (left/right) option to, just what i need without knowing it till i saw it, negative numbers would be nice also, other than that, perfect :yes

clueless
08-12-2008, 01:19 PM
nice job :yes

Solmos
08-12-2008, 02:12 PM
:wow:wow:wow:eek:

Perfect reteset work great

this is perfect object!! is more nneded for me.

THANKS!!!!!!!!!!!!!!!! :yes:yes:yes:yes:yes:yes

Esfahan
08-12-2008, 11:26 PM
Thanks reteset :yes
my suggest is Step for snip;)

Imagine Programming
08-13-2008, 12:17 AM
Thanks reteset, nice work!:)

imhotep
08-13-2008, 05:08 AM
link is down:huh

RizlaUK
08-13-2008, 05:25 AM
its not down, works for me!!

imhotep
08-13-2008, 05:30 AM
its not down, works for me!!

not work for me.:huh

any mirror?

RizlaUK
08-13-2008, 05:40 AM
no mirror, sorry, try the link again

im not mirroring this as its still beta, (altho a bug free beta so far :yes) also, reteset likes to host his own files, he put a lot of work into his site so i dont blame him :yes


Thanks reteset :yes
my suggest is Step for snip;)

step would handy :yes

Esfahan
08-13-2008, 05:49 AM
@imhotep Link is well, may be you are filtered! try by :
http://revised15.almostaband.com/index.php?q=aHR0cDovL3d3dy5hbXNwbHVnaW5zLmNvbS9kZX RhaWxzLmFzcD9JRD01MSZDSUQ9Mg%3D%3D&hl=1cd
@Rizla
OK, even if reteset accept it;) :yes

imhotep
08-13-2008, 05:53 AM
@imhotep Link is well, may be you are filtered! try by :
http://revised15.almostaband.com/index.php?q=aHR0cDovL3d3dy5hbXNwbHVnaW5zLmNvbS9kZX RhaWxzLmFzcD9JRD01MSZDSUQ9Mg%3D%3D&hl=1cd
@Rizla
OK, even if reteset accept it;) :yes


yes it work big thanks:yes:)


thanks reteset for plug-in

Esfahan
08-13-2008, 06:04 AM
OK, have best time:yes

RizlaUK
08-13-2008, 06:14 AM
@imhotep Link is well, may be you are filtered! try by :
http://revised15.almostaband.com/ind...g%3D%3D&hl=1cd
@Rizla
OK, even if reteset accept it

lol, im sure a proxy mirror is fine, i dident think of that :yes

AMSWaves
08-13-2008, 10:10 AM
Hi My friend (reteset),
thanks for your good work and keep it up.

reteset
08-13-2008, 12:50 PM
thanks to all for your interest

i hate my web host this is third server that my site moved
old server was sometimes down but this new one never down yet
at least on me

i do not accept mirroring to my files which on my site
but you can do anything with my files which on this forum as attachment

you can send that file Or link to another site with mail or similar way
if someone can not download it

Esfahan it is no problem because link redirects to my site ;) :yes

i made this plugin within a hour
i am always doing something wrong ,when i made it with hurry :cool
i will fix negative value problem maybe i can update it until weekend
also maybe i can add one or more events to plugin

reteset
08-14-2008, 01:55 PM
Incredible work, I think you should make a quick ToolTip Action Plugin to show a tool tip in the taskbar. That would be awesome!


it is cooking :yes

i will make a plugin but not for only the balloon tooltip
maybe a TrayIcon plugin would be good
with features like :

add and remove a custom icon to tray
receive mouse clicks an positions from that icon
and show balloon toolltips from that icon

but this plugin will be a nonstandard plugin
you will see when it finished :D

good bye

RizlaUK
08-14-2008, 02:44 PM
sounds intresting, there is not enough control over the tray meny in AMS so any addon would be great :yes

Esfahan
08-14-2008, 11:15 PM
WoW
Then Cool plugin is in way...:yes

Intrigued
08-15-2008, 05:44 PM
First off, great job reteset, thanks for another plugin for AMS.

This is the type of basic control I'd like to see innate in AMS.

:yes

reteset
08-16-2008, 02:32 AM
Updated

Whats New :

Negative value problem fixed
Two new mouse events were added [On Enter , On Leave]
On Key event removed


You can download from same way
have a nice day
bye

shanex252
08-16-2008, 05:32 AM
Turkısh

teşekkürler resetet abi :) Login pluginini de kullandım.Çok güzel işe yarıyor.

Englısh

thank you for great share..

RizlaUK
08-16-2008, 06:39 AM
thanks reteset :yes

another perfect plugin

Imagine Programming
08-16-2008, 08:09 AM
This is a great plugin, thanks reteset:)

reteset
08-16-2008, 02:00 PM
Important Info

With new version , this plugin requires common controls v-5

What is common controls v-5
simply we can say Internet Explorer version : 5.0

Internet Explorer version : 5.0 comes with Windows 2000 by default
Now this plugin requires Windows 2000
But this plugin also may work on Windows 98 with Internet Explorer version : 5.0 installed

Please keep this in mind if your target is old windows operating systems

HMMurdock
08-17-2008, 12:59 PM
Nice plugin reteset!

I previously had a pair of up/down buttons that I made and grouped together to achieve similar functionality. This makes it *way* easier.

Thanks!

reteset
06-17-2010, 12:28 PM
SpinButton Object Plugin Has Been Updated To AutoPlay Media Studio 8

More Details Can Be Found Here (http://www.amsplugins.com/details.asp?ID=51)

T3STY
07-15-2010, 02:26 PM
Hey reteset, I think I found a bug. The spin object doesn't change the Enabled status at runtime, it doesn't in AMS 8 neither in AMS 7.5.
I used an Application.GetLastError() function after Plugin.SetEnabled() but it returned the success message...
Can you please fix this ?

Update:
The problem before happens when I want to enable a disabled spin object. Now I tried the other way (disabling an enabled spin object) and it works.. so it seems like the spin object can't restore the enabled status...