PDA

View Full Version : Button Caption from Variable possible?



DML
08-30-2002, 07:05 AM
Is it possible to use a variable as the caption of a button?

Thanks

Lorne
08-30-2002, 09:21 AM
Yes, it should be. Just put the variable in where you would put the caption text.

Note that if the text in the variable changes, the caption will only be updated when the Image Object is refreshed. For more info, see "Refreshing Objects" in the help file.

DML
08-30-2002, 07:35 PM
Tried this, it didn't work.
All I see is the variable name.
If I use the variable as text on the form it works fine.

Is this a bug in 4.0?

Thanks

Lorne
09-03-2002, 08:30 AM
Your right, it's a bug.

Good news, though: it has already been fixed for the next version.

DML
09-03-2002, 03:56 PM
Thanks,
At least I know I wasn't doing something stupid.